BMC'ye Kim Ortak Olmalı veya Kim Almalı

BMC için, zaman,  ne yazık ki olumsuzluk yolunda hızla ilerliyor.Firmaya alıcı çıkar mı o yönde bir çalışma var mı bilmiyoruz .Ancak, BMC; satılsa veya bir ortak alsa hangi firma olabilir konusu üzerinden bir anket yaptık.Böyle bir ihtimal olursa, yerli bir firma olmasını isteriz. Yıklmasındansa yabancı bir firmanında alması iyi olur! BMC'ye ortak veya alımı konusunda Hema/Hattat
Gurubu'nun , Tümosan veya Bayraktar firmalarından biriyle BMC çok iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum,  bir otomobilsever olarak..
Anket sonucu 
bağlantısında yer alıyor..

2 yorum:

  1. Bence Temsa almalı BMC zaten Şehirler arası otobüs yapmıyordu. Temsa'da büyük kamyon ve Çekici yapamıyordu. Hema'da seçenek ama sermayeleri yeter mi? o meçhul. Üçüncü seçeneğim Tümosan traktör olurdu. Bu kadar büyük bir yatırım nasıl ölmeye bırakıldı anlayabilmiş değilim. Üstelik kimsenin de umurunda değil.

    YanıtlaSil
  2. Borcu çok ama, yeni model araçları şüphesiz vardı. Örnek yeni bir çekici . Marka değeri var. Kapasitesi var. Birikimi var. Fabrika arazisi var ! arazi satılmamalı. Fabrika faaliyete geçmelidir. Herkese borçlarını ödeyip. Tahmin ediyorum simit parasına kapatmak için birileri bekliyordur.İlgililer ne kadar duyarsız oda ayrı bir trajedi. İnsanlar kaç aydır evlerine ekmek götüremiyor. Bu bile Başlıbaşına bir skandal!

    YanıtlaSil

Bu Blogda Ara